Veiligheid

 GENIET VAN UW VEILIGHEID

Met REHAU Kunststof Kozijnen voelt u zich geborgen

REHAU heeft een aantal typen hang- en sluitwerk, gemonteerd op proefelementen, door de SKG laten testen. Wij beschikken over het “Universele Basiscertificaat Inbraakwerendheid” klasse 2.

Thuis zijn betekent veiligheid, comfort, rust en een vertrouwde omgeving. Dankzij REHAU Kunststof Kozijnen kunt u zich thuis veilig voelen.

Met REHAU kunststof kozijnen kostbare minuten winnen. 80% procent van alle inbraken vindt plaats via gemakkelijk toegankelijke ramen en deuren. Bij meer dan 1/3 blijft het dankzij extra beveiligingstechniek alleen bij een poging tot inbraak. Bescherm uw huis door gemakkelijk toegankelijke ramen en deuren te beveiligen. Inbrekers zullen heel snel een makkelijker slachtoffer zoeken wanneer de ramen niet binnen een paar seconden te openen zijn.

BEGLAZING EN HANG- EN SLUITWERK

De met ons samenwerkende raamfabrikant kan een ruime keuze aan beglazing aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden met betrekking tot isolatiewaarden. Indien gewenst kunnen oude glas-in-loodramen worden
verwerkt in de beglazing van uw kunststofraam.
Ook voor hang- en sluitwerk kunt u bij de raamfabrikant terecht.
REHAU kunststof ramen en deuren met inbraakwerend hang- en sluitwerk zijn SKG-gecertificeerd (NEN 5096, klasse 2) en kunnen worden toegepast in een omgeving welke voldoet aan het “Politiekeurmerk veilig wonen”.
In nieuwbouwsituaties is het zelfs voorgeschreven in het Nederlands Bouwbesluit. Dit betekent extra degelijke kwaliteit en extra zekerheid voor de bewoner. REHAU heeft een aantal typen hang- en sluitwerk, gemonteerd op proefelementen, door de SKG laten testen. Wij beschikken over het “Universele Basiscertificaat Inbraakwerendheid” klasse 2.

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

REHAU raamprofielsystemen behoren tot de beste op de markt. Ze kenmerken zich door de zware en degelijke kwaliteit bewaakt door onze interne kwaliteitscontroleurs voor en tijdens de productie. Daarnaast beoordelen nationaal en internationaal opererende keuringsinstituten met regelmaat de productieprocessen en profielen, en testen zij zelfs proefelementen.

SKG heeft diverse onderzoeken
uitgevoerd met betrekking tot de
wind¬ en waterdichtheid van elementen
uit REHAU profielsystemen.

10 jaar garantie

De garantie & voorwaarden bij REHAU Kunststof Kozijnen is geregeld in samenwerking met alle verschillende leveranciers en fabrikanten. Deze vallen allemaal samen onder de branchevereniging van de VKG: Vereniging Kunststof Gevelelementen industrie. Alle fabrikanten en leveranciers die aangesloten zijn bij de VKG voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld en deze worden periodiek gecontroleerd.

Voor alle merken die zijn aangesloten bij de VKG geldt dat garantie wordt gegeven voor een periode van 10 jaar. De VKG richt zich daarbij met name op producten die afkomstig zijn uit Nederland of uit omliggende landen in West én Zuid-Europa.  Garantie is een belangrijk element om rekening mee te houden bij de aanschaf van je kunststof gevelproducten. Laat u altijd informeren over álle voorwaarden binnen de garantie.

Lees hier meer over REHAU kunststof kozijnen!