Opnieuw uitgevonden. Voor het leven van vandaag.

Moderne technologie is een vast onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Waarom ook niet in uw ramen? Met REHAU liggen alle mogelijkheden voor u open – ongeacht of u op zoek bent naar bijzondere ontwerpen, duurzame producten of slimme oplossingen.

 

Ramen die net zo modern zijn als ons leven

REHAU heeft zich tot doel gesteld ramen en deuren te ontwikkelen die net zo modern zijn als ons leven.

Waardoor we niet alleen de wereld kunnen zien, maar die ook voor frisse lucht zorgen terwijl ze gesloten zijn.

En die zelfs inbrekers afschrikken voordat er iets gebeurt.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

 

 

                                         

Beste licht-en zichtomstandigheden

Meer dan ooit is er vandaag vraag naar een lichtovergoten architectuur. Grote raampartijen dragen daar aanzienlijk aan bij.

 

Grenzeloze perspectieven

Met ons hoogwaardige materiaal RAU-FIPRO X zijn zelfs plafondhoge raamelementen tot 2,80 m mogelijk – zonder extra bovenlichten. Buitengewoon slanke profielen maken de raamvlakken nog groter.

Buitengewone mogelijkheden

Met onze hefschuifdeuren kunnen unieke panoramaeffecten worden gecreëerd. Met elementbreedtes tot 10 m en een openingshoogte van 2,70 m beschikt u over een enorme ontwerpvrijheid met verschillende openingssystemen.

Geniet van een maximaal panorama

 

                                   

 

Voel u gewoon veilig

REHAU ramen bieden een optimale inbraakbeveiliging. U kunt de weerstandsklasse geheel volgens uw persoonlijke veiligheidseisen bepalen. Zelfs de eisen vanweerstandsklasse RC 3 zijn makkelijk haalbaar met de juiste aanvullende maatregelen.

Om de 8 minuten vindt er in Nederland een inbraakpoging plaats. In 20% van de gevallen blijft het dankzij de veiligheidsuitrusting alleen maar bij een inbraakpoging.

 

Kleuren en vormen naar uw smaak

Laat uw wensen in vervulling gaan

 

De eerste indruk telt, ook bij ramen. Daarom kunt u met Character-Design 70 en Character Design BloX uw persoonlijke ideeën verwezenlijken: stralend wit, warme houtfineersoorten met gestructureerde oppervlakken of trendy effen kleuren.

Kleurenpracht die blijft

Uw lievelingskleur vindt u in een scala van meer dan 220 kleuren.
Wat uw keuze ook is: u kunt erop vertrouwen dat uw ramen en deuren er ook na jaren nog net zo uitzien als op de eerste dag. Want Character-Design 70 is kleur- en weerbestendig, in onze profielen zitten geen weekmakers.

Maak kennis met de kleurenwereld van REHAU

 

 

 

Een optimaal binnenklimaat bespaart verwarmingskosten en houdt u gezond

Het binnenklimaat is existentieel, het bepaalt uw gezondheid en prestaties. Behalve de juiste temperatuur, zijn vooral voldoende verse lucht en een optimale luchtvochtigheid van groot belang.

 

 

Energie besparen en milieu beschermen

Met onze raamsystemen krijgt u uw energieverbruik onder controle. De hoge isolatiewaarden zorgen voor een laag energieverbruik – tot 76% minder energie dan bij oude ramen*.

Kies uw REHAU energiebesparende ramen

*Daling van het energieverlies via het raam bij vervanging van oude houten / kunststoframen uit de jaren tachtig (Uf = 1,9; Ug = 3,0) door ramen met GENEO RAU-FIPRO X-profielen (Uf = 0,89; Ug = 0,5), raamafmetingen 123 x 148 cm

 

Ons milieu, onze verantwoordelijkheid

Als onderneming met een wereldwijd productieapparaat, draagt ook REHAU een bijzondere

verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Het spreekt dan ook vanzelf dat wij ons grondstoffengebruik en de energie-efficiëntie in onze fabrieken en van onze producten               voortdurend optimaliseren. Tegen 2020 zal REHAU ruim 65 miljoen euro investeren in eigen en externe recyclinginstallaties om duurzaam grondstoffen te sparen.

 

Ramen voor een comfortabele woning

Ook op het vlak van comfort bieden onze raamsystemen tal van mogelijkheden. REHAU ramen zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over lawaai, vervuiling en barrièrevrijheid.

Onze buitengewoon gladde High Definition Finishing (HDF) technologie is vuilafstotend, gemakkelijk te reinigen en uitermate weerbestendig.

Onze barrièrevrije deurdorpel RAUCERO – met 0 mm dorpelhoogte – combineert functionaliteit met design. Hij is onderhoudsvriendelijk en onzichtbaar wanneer de deur gesloten is.

Lawaai geeft stress – en dat wil niemand in zijn woning. Door de 24-voudige geluidsreductie door onze ramen wordt uw woning een oase van rust.

 

Onze systemen

REHAU biedt geavanceerde technologie voor een onovertroffen comfort en voor de eisen van vandaag en morgen – zowel voor ramen, balkondeuren, terrasdeuren, voordeuren of hefschuifdeuren.