Neem contact met ons op

Contact / Wij als REHAU Kunststof Kozijnen zijn fabrikant/leverancier van kunststof kozijnen van het Duitse merk REHAU. En werken met erkende partners in het land waar wij opdrachten plaatsen, die vervolgens worden afgerond naar de eisen die REHAU Kunststof Kozijnen stelt aan zijn partners.

REHAU Kunststof Kozijnen is het betrouwbare adres voor beter kunststof kozijnen, ramen en deuren. Onze deskundige en vakbekwame partners hebben reeds vele jaren ervaring met het leveren en plaatsen van hoogwaardige kunststof gevelelementen.

Onze profielsystemen zijn dan ook aan de zwaarste testen blootgesteld en zijn wereldwijd gecertificeerd. Onze producten worden gemonteerd door eigen medewerkers na een zorgvuldige werkvoorbereiding, waardoor er op materialen en montage 10 jaar garantie wordt gegeven. De productgarantie van REHAU staat voor zekerheid. Met onze garantie bent u altijd verzekerd van kwalitatief hoogstaande service en vakkundig onderhoud.

Kunststof kozijnen zakelijk

Ook de zakelijke klant is bij REHAU Kunststof Kozijnen aan het goede adres. Bent u aannemer, ZZP’er, Vereniging van Eigenaren of een woningcorporatie? Dan kunt u profiteren van extra zakelijke korting bij REHAU Kunststof Kozijnen! Maak snel een afspraak met één van onze adviseurs.

REHAU Kunststof Kozijnen verzorgt niet alleen de productie van kunststof kozijnen, maar begeleidt ook het volledige traject van inmeting tot montage en onderhoud. Vul het contactformulier in of mail naar info@rehaukunststofkozijnen.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

  LIEVER PERSOONLIJK CONTACT?

  Mail ons of stuur ons een chat bericht en wij zorgen dat de juiste partner in uw regio contact met  u opneemt.

  REHAU kunststof kozijnen

  Stolwijk

  Nederland

  Mail : info@rehaukunststofkozijnen.nl

  Bekijk hier de verschillende profielsystemen van REHAU