Meer ruimte zonder te verhuizen

 • Wilt u meer ruimte en licht op uw zolder? Een extra slaapkamer, een tienerkamer of een kantoor? Een dakkapel is de ideale oplossing. Met een dakkapel kunt u alle kanten op. Alle stijlen, kleuren en afmetingen zijn mogelijk. Onze kunststof dakkapellen worden in één dag vakkundig ter plaatse gemonteerd door onze dakkapel specialisten. Na plaatsing van de kunststof dakkapel wordt alles schoon en netjes achtergelaten, afval voeren wij voor u af.

 • Hoogkwalitatieve dakkapel, vakkundig afgewerkt en voorzien van REHAU kozijnen.
 • Hoge kwaliteit en vakkundig afgewerkt, dat is waar Kwaliteit Kunststof Kozijnen voor staat. Een dakkapel die binnen één dag buiten volledig water- en winddicht afgewerkt is. En aan de binnenzijde voorbereid is op verdere afwerking door uw aannemer of uzelf. Zodat u de binnenkant volledig naar wens kunt inrichten en perfect laat aansluiten op de bestaande of nieuwe ruimte.

Voordelen van kunststof dakkapellen

Dakkapellen zijn er in verschillende soorten materialen zoals hout, kunststof of polyester. De afgelopen jaren is de populariteit van kunststof dakkapellen sterk toegenomen, en dat is niet voor niks. Een kunststof dakkapel heeft meerdere voordelen:

1. Zeer weinig onderhoud
Een kunststof dakkapel gaat niet rotten, is vuilafstotend en eenvoudig schoon te maken. Helemaal onderhoudsvrij is een kunststof dakkapel niet, want ondanks het vuilafstotende materiaal is een schoonmaakbeurt en onderhoudscheck om de zoveel jaar wel aan te raden.

3. Geen schilderwerk meer
Bij kunststof dakkapellen is schilderen niet meer nodig. Kunststof is UV-bestendig en gaat daardoor ruim 50 jaar mee zonder te verkleuren.

2. Goede warmte-isolatie
Kunststof verbetert de isolatiewaarde. Hierdoor blijft de binnentemperatuur aangenaam en de energierekening niet te hoog.

4. Zeer lange levensduur
Kunststof is slijtvast en gaat daardoor niet rotten. Zo gaat uw kunststof dakkapel vele jaren mee.

Bij Kwaliteit Kunststof Kozijnen is het overgrote deel van de dakkapellen productie van kunststof.

Waarom kiezen voor een dakkapel?

 • Extra leefruimte
 • Waardestijging van het huis
 • Vakkundige dakkapel afwerking
 • In één dag wind- en waterdicht
 • Plaatsing in 1 dag
 • Door de Prefab dakkapellen
 • In alle maten en kleuren
 • Precies naar uw smaak
 • Alle dakkapellen uitgerust met REHAU kozijnen
 • Kozijnen van hoge kwaliteit

Omgevingsvergunning nodig?

De regels voor de omgevingsvergunning voor het bouwen van een dakkapel zijn per gemeente verschillend. U kunt bij uw gemeente navragen of een vergunning nodig is voor het bouwen van uw dakkapel. 

Indien gewenst kan Kwaliteit Kunststof Kozijnen voor u de aanvraag omgevingsvergunning verzorgen. Hiervoor is een machtiging van u nodig om dit voor u te kunnen verzorgen. U kunt dit met ons adviseur bespreken. 

Type dakconstructie

Dakkapel plat dak
De dakkapel met plat dak is het meest voorkomende dakkapel model. Bij een dakkapel met plat dak, kunt u kiezen voor verschillende uitvoeringen; klassiek, modern of uniek.
Dakkapel met slepend dak
Wanneer er voldoende ruimte is en het dak voldoet aan de juiste voorwaarden, kunt u kiezen voor een dakkapel met dakpannen.
Dakopbouw verlegde nok
Verhoging van het dak aan één zijde. Ideaal om lage zolders te voorzien van meer hoogte en comfort
Dakopbouw verhoogde nok
Bij een woning met een lage nok, krijgt u er met een nokverhoging een complete etage bij. Er wordt maar liefst 30% meer vloeroppervlak in de woning gecreëerd.

Lees hier alles over onze REHAU Kunststof kozijnen