Comfort

Comfort, hou het rustig. Met REHAU kunststof kozijnen sluit u lawaai buiten

Comfort, hou het rustig. Verkeerslawaai, de grasmaaier van de buren, u bent dagelijks omgeven door harde geluiden. Met REHAU kunststof kozijnen sluit u het lawaai gewoon buiten en wordt uw huis een oase van rust.

Voel u op uw gemak, los van hoe lawaaierig uw omgeving is. Onderzoek heeft uitgewezen dat regelmatige belasting door verkeerslawaai tot een duidelijk hoger risico op hart- en vaatziekten leidt. Laat het stressveroorzakende lawaai buiten. REHAU kunststof kozijnen geeft u de rust en comfort terug die u nodig hebt om te kunnen ontspannen.

Door de ervaring van ruim 50 jaar heeft REHAU het huidige kwaliteitsniveau bereikt. Dit betekent zekerheid voor de
toekomst. Men heeft nauwelijks nog omkijken naar ramen en deuren uit REHAU profielsystemen. Dat bespaart onderhoudskosten en ontziet het milieu. Door de geringe warmtegeleiding van 0,17W/mK draagt RAU-PVC in
aanzienlijke mate bij aan de isolatie van een raam of deur.

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, om particuliere of projectbouw; ramen uit REHAU profielsystemen vallen op door een “natuurlijke” uitstraling.

Optimaal wooncomfort

Lawaai is onaangenaam en op langere termijn slecht voor de gezondheid. Een verantwoorde keuze in materialen bij woningbouw en renovatie is daarbij van belang. Met kozijnen, ramen en deuren uit REHAU -profiel systemen worden hoge waarden in geluidsisolatie bereikt.


Lees ook alles over de veiligheid van REHAU kunststof kozijnen!