Dealer worden

Iedere dag bouwen wij verder aan het merk REHAU en het vergroten van ons marktaandeel. Dit kan niet zonder betrokken dealers. Wij zijn overtuigd van het belang van dealers. Zij vormen de schakel naar de eindgebruiker.

Alleen bij de dealer ziet de klant onze producten in het echt. Bij de dealer krijgt de klant professioneel advies. Omgekeerd is de dealer voor ons een bron van informatie. De dealer krijgt terugkoppeling van de klant en kent de vraag van de markt. Van deze kennis maken wij graag gebruik.

De kunststof kozijnen van REHAU zijn altijd van top kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. En dat vragen wij ook van onze dealers. Wilt u uw klanten deze kwalitatieve kozijnen aanbieden? Word dan onze dealer en ga samen met REHAU Kunststof Kozijnen deze uitdaging aan. Ter uitbreiding van ons dealernetwerk zijn wij op zoek naar u.

Wat verwachten wij van u als dealer?

Kwaliteit staat bij uw bedrijf ook hoog in het vaandel. Met minder neemt u geen genoegen. En dat merken uw klanten door te kiezen voor REHAU Kunststof Kozijnen. De montage van kunststof kozijnen gaan volgens de voorschriften van de VKG. Uw bedrijf heeft een duidelijke eigen identiteit. Met een nette uitstraling van het bedrijf, uw vervoersmiddelen en andere bedrijfsuitingen.

Wat bieden wij dealers?

Hoogwaardige kwaliteit kunststof kozijnen
Innovatie van het product
Eigen productie

Eigen montage (indien gewenst)
Calculatie programma
Complete levering kunststof kozijnen

Meer informatie?
Wij vertellen u graag wat REHAU Kunststof Kozijnen u als dealer kan bieden. Neem contact met ons op voor een informatieve afspraak.

Vul het contactformulier in of mail naar info@rehaukunststofkozijnen.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op