Wij als Kwaliteit REHAU Kunststof Kozijnen zijn fabrikant / leverancier van kunststof kozijnen, ramen en deuren, van het Duitse merk REHAU. Wij werken met regionale partners die ervaring hebben in de montage en service. Ook bij u in de buurt adviseren wij en monteren wij kozijnen. Vervolgens worden deze projecten afgerond naar de eisen die Kwaliteit Kunststof Kozijnen stelt aan zijn partners.

Kwaliteit Kunststof Kozijnen is het betrouwbare adres voor beter kunststof kozijnen, ramen en deuren van REHAU. Onze deskundige en vakbekwame partners hebben reeds vele jaren ervaring met het leveren en plaatsen van hoogwaardige kunststof gevelelementen. Met onze systemen voor kunststof kozijnen, ramen en deuren beschikt u over kwaliteitsproducten waarmee u aan alle specifieke eisen kunt voldoen.

Onze profielsystemen zijn dan ook aan de zwaarste testen blootgesteld en zijn wereldwijd gecertificeerd. Onze producten worden gemonteerd door eigen medewerkers na een zorgvuldige werkvoorbereiding, waardoor er op materialen en montage 10 jaar garantie wordt gegeven. De productgarantie van REHAU staat voor zekerheid. Met onze garantie bent u altijd verzekerd van kwalitatief hoogstaande service en vakkundig onderhoud.

”Partner in de kunststof kozijnen sector voor bouwbedrijven, aannemers, architecten, particulieren, opdrachtgevers uit de kantoorinrichting, horeca, winkelbedrijven en scholen.”

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.