REHAU Character Design 70

Rehau Character design 70….Het karakteristieke 115 millimeter systeem voor de Nederlandse markt

Rehau Character design 70 werd speciaal ontwikkeld voor de eisen van de Nederlandse markt.

Warmte-isolerend   Stijlvol en modern

Geluidsisolerend      Energiebesparend

SKG inbraakwerendMaatwerk

Onderhoudsarm       Persoonlijke service

Duurzaam                 Volgens EU regels

Categorie:

Beschrijving


Met Character-Design brengt u uw eigen licht-, warmte- en woongevoel in uw huis. Dankzij het variabel opgebouwde systeem geeft u uw woning eenvoudig vorm geheel naar uw eigen persoonlijke smaak.

Stijl ontmoet stabiliteit

Grote raamvlakken en goed verlichte ruimtes staan voor een puur woongenot. De elegante ramen van Character-Design zorgen, dankzij hun constructieve eigenschappen, ervoor dat ze uitstekend geschikt zijn voor grote raam- en deur elementen. Zo bieden de stijlvolle kunststof ramen en deuren maximale stabiliteit en veiligheid.

Stijlvolle elegantie

We onderscheiden voor de Nederlandse markt twee kozijnprofiel vormen: Het vlakke kozijnprofiel met een diepte van 70 millimeter en het verdiepte kozijnprofiel van 115 millimeter diepte. Kenmerkend voor de vlakke kozijnprofielen is het vlakke aanzicht van de gevel. Deze kozijnprofilering wordt vaak toegepast in bedrijfsgebouwen. Vrijwel alle elementvormen, met zowel naar binnen als naar buiten draaiende ramen en deuren, zijn mogelijk. En uiteraard in vele kleuren.

Ontwikkelt voor de specifieke Nederlandse kozijn stijl:

Hoge raamdiepte en een buitenverstek in een hoek van 45° – de klassieke ramen en deuren van de serie Character-Design passen perfect bij uw persoonlijke stijl en smaak.

Het nieuwe BLOX-profiel is een uitbreiding van de bewezen serie Character-Design en past nagenoeg bij al uw wensen. Daarbij wordt een goed woongevoel gecombineerd met de optiek van traditionele houten ramen en deuren en alle voordelen van de modernste kunststof ramen en deuren.

Houtoptiek ontmoet kunststof

Wij hebben onze serie Character-Design uitgebreid en bieden nu een echte houtenkozijn-optiek aan. Dankzij de typische houtlook verbinding staat Character-Design BLOX wat betreft uiterlijk, stabiliteit en kwaliteit op gelijke hoogte als echte houten ramen en deuren. Bovendien: Kwetsbaarheid voor weersomstandigheden en veel onderhoud behoren tot het verleden. Naast het klassieke beige, staalblauw en mosgroen zijn er nu ook andere kleur- en vormvarianten beschikbaar.

BLOX: klassieke houtoptiek.

Ontwikkeld voor uw eisen:

De serie Character-Design BLOX overtuigt door zijn klassieke 90° houtlook verbinding en zorgt voor een echte houtoptiek

 

MODERN EN STRAK
VLAKKE KOZIJNPROFIELEN 70 MILLIMETER

ROBUUST EN TRADITIONEEL
VERDIEPTE KOZIJNPROFIELEN 115 MILLIMETER

De kozijnprofielen komen ongeveer overeen met de traditionele houtmaten van 114 x 67 millimeter. Gevels met 115 millimeter diepe kozijnen
vertonen meer reliëf en passen perfect bij de Nederlandse nieuwbouw en renovatie-eisen. Onnodig te zeggen dat deze profielsystemen het
meest worden toegepast in ons land. Elementgrootte tot 10 vierkante meter met behoud van stabiliteit door de grote versterkingskamers.