REHAU Euro-Design 70

Het Rehau Euro-Design 70 raam- en deursysteem bestaat uit een reeks meerkamer profielen die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de nieuwbouw, commerciële en binnenlandse renovatiemarkten.

Warmte-isolerend   Stijlvol en modern

Geluidsisolerend      Energiebesparend

SKG inbraakwerendMaatwerk

Onderhoudsarm       Persoonlijke service

Duurzaam                 Volgens EU regels

Categorie:

Beschrijving

REHAU Euro-Design 70

Het REHAU Euro-Design 70 raam- en deursysteem bestaat uit een reeks meerkamerprofielen die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de nieuwbouw, commerciële en binnenlandse renovatiemarkten.

Voor openslaande ramen zijn er twee esthetische opties om uit te kiezen. REHAU Euro-Design 70is overwegend een afgeschuind systeem met een deels gebeeldhouwde ‘T’ Sash-optie. Dit afgeschuinde systeem is eenvoudig maar elegant en draagt bij aan het creëren van onze prachtige eigentijdse frames.

REHAU Euro-Design 70 is een suite met volledig gebeeldhouwde profielen die een verhoogde stijl bieden voor zowel moderne als traditionele eigenschappen.

REHAU Total 70….Gemaakt met PVC, beide systemen garanderen maximale energie-efficiëntie en prestaties voor uw investering.

De REHAU Euro-Design 70 profielen zijn stijlvol ontworpen met een afgeschuind of gebeeldhouwd detail met bijpassende enkele beenkralen om eenvoudig maar veilig ter plaatse beglazing te bieden. Het systeem is geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.