Goede geluidsisolatie….

 

 

 

Goede geluidsisolatie vermindert het geluidsniveau in het gebouw en verhoogt het welzijn.

Luide omgevingsgeluiden, zoals het lawaai van verkeer of bouwterreinen, zijn onaangenaam en kunnen op lange termijn zelfs de gezondheid schaden.

Onze raam- en deursystemen bieden de mogelijkheid de geluidsisolatie individueel aan te passen aan de eisen en de omgeving. Zo houd u het lawaai buiten, terwijl het binnen lekker rustig blijft.

 

Voordelen

  • Geluidsbelasting tot een minimum beperkt
  • Verhoogt welzijn
  • Ramen kunnen worden uitgevoerd met standaardprofielen – geen speciale systemen vereist
  • Gebruik van speciale beglazing
  • Gecertificeerd tot geluidsisolatieklasse 5 (= hoogste klasse)

Voel u gewoon veilig

REHAU ramen bieden een optimale inbraakbeveiliging. U kunt de weerstandsklasse geheel volgens uw persoonlijke veiligheidseisen bepalen. Zelfs de eisen van weerstandsklasse RC 3 zijn makkelijk haalbaar met de juiste aanvullende maatregelen.

179706_BE_nl - 71946

Om de 8 minuten vindt er in Nederland een inbraakpoging plaats. In 20% van de gevallen blijft het dankzij de veiligheidsuitrusting alleen maar bij een inbraakpoging.

KEURMERKEN EN CERTIFICATEN

REHAU raamprofielsystemen behoren tot de beste op de markt. Ze kenmerken zich door de zware en degelijke kwaliteit bewaakt door onze interne kwaliteitscontroleurs voor en tijdens de productie. Daarnaast beoordelen nationaal en internationaal opererende keuringsinstituten met regelmaat de productieprocessen en profielen, en testen zij zelfs proefelementen.

SKG heeft diverse onderzoeken
uitgevoerd met betrekking tot de
wind¬ en waterdichtheid van elementen
uit REHAU profielsystemen.

Lees ook alles over de veiligheid van REHAU Kunststof Kozijnen