Inova nieuwe generatie geïsoleerd schuifsysteem biedt hoge isolatie- en afdichtingsprestaties in de ruimtes, evenals een grotere leefruimte dankzij het nieuwe ontwerp.

Door brede en moderne woonruimtes te combineren met volledige veiligheid met zijn nieuwe ontwerp, creëert het grote ruimtes waar u in alle rust kunt wonen.

Het biedt een breed en ononderbroken zicht dankzij de grote glasoppervlakken. U kunt een comfortabele leefruimte creëren door uw terras en tuin, uw woonkamer en terras te combineren en er een gemeenschappelijke leefruimte van te maken.

Dankzij de versterkte statische wapeningsprofielen kan het veilig worden gebruikt in grote en hoogbouwconstructies. Het heeft uitstekende druk- en vergrendelingspunten dankzij de geïmporteerde accessoires die speciaal voor dit systeem zijn ontworpen.

Het heeft uitstekende druk- en vergrendelingspunten dankzij de geïmporteerde accessoires die speciaal voor dit systeem zijn ontworpen.

Dankzij de cilindervergrendelingen in handgreeptoepassingen zowel van binnen als van buiten, aangeboden onder de innovatieve opties voor accessoiremechanisme, biedt het de mogelijkheid om de deur te gebruiken als de hoofdingang van het gebouw door de deur van binnen en van buiten te vergrendelen.

Het biedt een hoge warmte- en geluidsisolatie (akoestische) dankzij de speciaal ontworpen pakkingen aan de binnen- en buitenkant.

Het biedt maximale veiligheid en prestaties dankzij het vergrendelings- en drukmechanisme rond het vleugelprofiel met de maximale afmetingen van 1500 x 2500 mm volgens de afmetingen van de vleugellamp.

De espagnolet die op het aluminium profiel is geschroefd, speciaal ontworpen voor het vleugelprofiel, biedt uitstekende druk en superieure veiligheid door de sluitplaat met volledige beveiliging speciaal voor dit systeem en alle schroeven die op de sluitplaten zijn aangebracht, breken het speciaal ontworpen steunblad van de kast.

Het biedt een sterke druk en volledige veiligheid dankzij het feit dat de schroeven die zijn aangebracht op het vastgezette paddestoelkoptrekkergedeelte dat speciaal is ontworpen voor de achterste vergrendelingszijde en op de veilige sluitplaten contact maken met de steunplaat.

Het zorgt voor volledige druk op de buitenste pakking, dankzij het feit dat alle schroeven die zijn aangebracht op de centreerdelen van de geleiding aan de bovenzijde van de vleugel en op de speciaal ontworpen aluminium bovenrailgeleidingsprofielen contact maken met de steunplaat.