KUNSTSTOF KOZIJNEN, RAMEN en DEUREN

PRECIES MIJN KOZIJN

Breng licht, warmte, veiligheid en behaaglijk bij elkaar door een keuze te maken voor kunststofkozijnen ramen en deuren uit het REHAU Character Design profielsysteem.

Bekijk de verschillende REHAU raamsystemen

De combinatie van Duitse “Gründlichkeit” en kennis van de Nederlandse bouwwijze maken van onze in Nederland gefabriceerde kozijnen tot een topproduct.

Wij werken met regionale partners die ervaring hebben in de montage en service. Ook bij u in de buurt adviseren wij en monteren wij kozijnen.

Naast dat onze op maat gemaakte kozijnen energie besparen, onderhoudsarm zijn en een lange levensduur hebben, blijft de oorspronkelijke uitstraling van uw woning behouden.


Ramen en deuren zijn de zwakste schakel als het om energieverbruik gaat. Ze zijn slecht
geïsoleerd en technisch gezien meestal zeer verouderd. Met als gevolg: dure verwarmingsenergie vloeit via de ramen weg. Character-Design 70-ramen zijn hun geld waard. Dankzij de uitstekende warmte- isolerende eigenschappen van Character-Design 70 daalt het energieverbruik direct vanaf de eerste dag. Uw verwarmingskostenafrekeningen en toekomstige energieprijsstijgingen kunt u ontspannen tegemoet  zien.