Keralit

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat op het oog hetzelfde is als hout. Vaak krijgen gevels het zwaar te verduren door verschillende weersomstandigheden. Een extra laag Keralit over de gevel beschermt de originele gevel tegen onder andere zon, regen en storm. Doordat de originele gevel door gevelbekleding minder snel in aanraking komt met regenwater, is het tevens minder noodzakelijk om de gevel te laten impregneren. Keralit is toepasbaar op elk soort woning, het maakt niet uit of u nu uw bestaande woning of gevel wil renoveren, Keralit wil toepassen op nieuwbouwprojecten of op recreatie en utiliteitsgebouwen. Keralit kan en past altijd!

De voordelen van Keralit!

Wanneer u kiest voor Keralit, kiest u voor een duurzame oplossing waarmee u uw huis; isoleert, personaliseert en jaarlijks onderhoud niet meer nodig is. Enkel een schoonmaak beurt op zijn tijd is alles wat Keralit nodig heeft.

Wist u dat Keralit 100% recyclebaar is en gefabriceerd wordt uit gerecyclede kunststoffen!

Er is dus geen houtkap voor nodig en de exploitatie van andere grondstoffen blijft beperkt tot het minimum.

Keralit gevelbekleding

Wanneer u kiest voor Keralit gevelbekleding, kiest u voor een besparing op uw:

-Energierekening
-Creëert u een waardevermeerdering van uw huis
-Bespaart u veel tijd op het onderhoud.

Fijn, want dan blijft er meer tijd en geld over voor de leuke dingen in het leven.

Het ontstaan van gevelbekleding komt oorspronkelijk uit de wens om de gevel beter te beschermen en een isolatie verbetering toe te passen. Jaren later is er tevens een esthetisch voordeel ontstaan. U kan namelijk eenvoudig dezelfde soort bouwstijlen uniek maken met Keralit gevelbekleding.

REHAU kunststof kozijnen is een Keralit leverancier en kan uw gevel voorzien van een Keralit sponningdeel 143mm of van een potdeksel van 177mm.

Keralit sponningdeel 143 mm

Het Keralit sponningdeel van 143 mm is de meest toegepaste gevelbekleding binnen de Keralit serie. Dit populaire model wordt veel gebruikt op Nederlandse woningen vanwege de brede sponning en het strakke lijnenspel.

Keralit bestaat sinds 1999, is KOMO gecertificeerd en gespecialiseerd in het ontwikkelen van kunststof gevelbekleding en dakrandprofielen. Keralit profielen zijn vervaardigd uit een kunststof materiaal wat onder andere bestaat uit gerecyclede kunststoffen met glasvezel, ook wel Fiberyl® genoemd. De samenstelling van Keralit zorgt voor een zeer sterk paneel dat nauwelijks uitzet. (1mm per meter) Tevens zal Keralit niet kromtrekken onder invloed van vocht of warmte. Tenslotte is Keralit niet gevoelig voor de aantasting van schimmels, bacteriën, en andere rottingsprocessen.

Het Keralit sponningdeel van 143 mm is beschikbaar in 37 kleuren.