Houtnerfstructuur op uw kunststof kozijnen

Wilt u voor uw project kunststof kozijnen met houtlook bestellen? Geen probleem! Onze REHAU kunststof kozijnen kunnen worden geleverd met een houtnerffolie. Hierdoor lijkt het kunststof kozijn precies op een houten kozijn. Op die manier profiteert u van de voordelen van de mooie uitstraling van houten, maar kiest u voor de voordelige prijs van kunststof kozijnen. U kunt de kunststof kozijnen met houtlook altijd krijgen in uw maten.
Zoals genoemd kunnen uw kunststof kozijnen worden voorzien van een houtnerf structuur. Dit is een folie met houtnerfstructuur dat aangebracht wordt op het kozijn. Zo ziet uw kunststof kozijn er dus net uit als een houten kozijn. Het folie is erg sterk en stug en is daardoor geen mogelijkheid van het kozijn af te krijgen als het er eenmaal op zit. Het is dus belangrijk om goed na te denken over de keuze voor gladde kozijnen of kozijnen met een houtnerf.

Wat is de kunststof kozijnen Houtlook?


Kunststof kozijnen kunnen worden ingedeeld in twee verschillende soorten met verschillende verbindingen: de normale kunststof verbinding en de houtlookverbinding (HVL verbinding_. Zoals in de afbeelding te zien is, heeft de normale verbinding schuine lasnaden van 45°. De houtlookverbinding heeft rechte lasnaden van 90°. Zo lijkt dit kozijn meer op een houten kozijn.