Hoe gaan wij om met het Coronavirus? Zo zorgen we voor uw en onze gezondheid.

Beste klanten en partners,

We willen u informeren dat wij als REHAU Kunststof Kozijnen voortdurend berichten en de situatie met betrekking tot de verspreiding van het COVID-19-virus controleren.
In het bijzonder de informatie die rechtstreeks van invloed is op de veiligheid van onze klanten, partners, werknemers en medewerkers.

Onze fabriek werkt volgens het productieplan, maar de werkzaamheden zijn wel onderworpen aan alle veiligheidseisen.
We voeren echter onze strategie uit, die we al jaren toepassen en we werken er hard aan om ervoor te zorgen dat alle bestellingen op regelmatige basis worden uitgevoerd. We benadrukken dat we klaar zijn om ze te vervullen.

Transport blijft ook veilig. Wij doen ons best te voldoen aan de realisatie van alle leveringen.
Het enige gevaar kan zijn dat er lange rijen aan de grenzen staan, waardoor wij als fabriek ook langer dan normaal moeten wachten op onze profielen die wij krijgen toegeleverd vanuit Duitsland.

In het bedrijf zelf zijn de aanbevelingen van overheidsinstellingen en WHO geïmplementeerd en zijn alle interne veiligheidsprocedures aangescherpt. Ze hebben betrekking op zowel preventie, de principes van het organiseren van vergaderingen, zakenreizen als interne vergaderingen. Het bedrijf stelde sommige werknemers ook in staat om zijn taken op afstand uit te voeren en zo voor hun gezondheid te zorgen.

Beste klanten,

In deze moeilijke tijden wensen we iedereen gezondheid en begrip toe. We hopen dat de situatie zo snel mogelijk zal verbeteren.
Laten we er alles aan doen om het voor elkaar te krijgen. Iedereen kan hieraan bijdragen. We hopen dat uw familie, vrienden en medewerkers gezond blijven en elkaar kunnen ondersteunen.
Wij blijven natuurlijk ook tot uw beschikking. Voor vragen kunt u dan ook ten alle tijde contact met ons opnemen.

Team REHAU Kunststof kozijnen